Samvirkende Menighedsplejer

Hvem er vi?

HVEM ER VI?

De tre folkekirker: Holstebro kirke, Nørrelandskirken, Måbjerg-Ellebæk kirker står bag de to genbrugsbutikker "Kirkens Genbrug".

Halvdelen af  overskuddet går til kirkernes omsorgsarbejde. Der er en bestyrelse for hver menighedspleje ved hver af de tre kirker. Bestyrelsen forvalter midlerne.

Halvdelen af overskuddet går til Samvirkende Menighedsplejer, som er en folkekirkelig netværksorganisation for menighedsplejer i Danmark med base i Valby.

Samvirkende Menighedsplejer støtter og tager initiativer, som udfolder det kirkelige sociale arbejde, der udføres lokalt i sognene i Danmark. Hele overskuddet fra vores genbrugsbutikker går altså til omsorgsarbejde i Danmark, halvdelen i Holstebro.

Arbejdet er baseret på det kristne menneskesyn og respekt for det enkelte menneskes eget værd. Formålet er at inspirere til og støtte udvikling af netværksarbejde og omsorg for mennesker i alle aldre. Ikke mindst ældre, syge, ensomme og udsatte børnefamilier sætter vi hjælpeindsatser ind for i samarbejde med sogne og kirker.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160